Κατηγορίες

Werkstatt C1: Lehr- & Arbeitsbuch

Werkstatt C1: Lehr- & Arbeitsbuch

Στο "Werkstatt C1" επιλέξαμε να ενσωματώσουμε το Βιβλίο του μαθητή και το Βιβλίο ασκήσεων σε έναν τόμο.

Το κομμάτι του Βιβλίου μαθητή εξοικειώνει το μαθητή με τη νέα – από το 2024 – μορφή της τμηματικής εξέτασης, διδάσκει τις βέλτιστες στρατηγικές επίλυσης όλων των ασκήσεων και τον προετοιμάζει – σε συνολικά δέκα πλήρη τεστ – για την εξέταση.

Τα επιλεγμένα κείμενα και θέματα και των τεσσάρων Module της εξέτασης καλύπτουν πλήρως την επίσημη θεματολογία του επιπέδου C1. Μια ματιά στην επισκόπηση θεμάτων το καθιστά ξεκάθαρο. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στα κείμενα και τις ασκήσεις έχει επιλεγεί με πολύ σχολαστικό τρόπο, βασίζεται στην περιγραφή των εξετάσεων και συμβαδίζει με το ενδεδειγμένο λεξιλόγιο της βαθμίδας C1.

Τα κείμενα (γραπτά και ακουστικά) του Βιβλίου του μαθητή επαναχρησιμοποιούνται στο Βιβλίο των ασκήσεων για την κάλυψη της διδακτέας ύλης του επιπέδου. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομείται χρόνος, αλλά οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με τα ίδια θέματα και το ίδιο λεξιλόγιο επαναλαμβανόμενες φορές, ούτως ώστε να εμπεδώσουν σε βάθος την ύλη του επιπέδου C1. Δίνεται ιδιαίτερο βάρος στο λεξιλόγιο, που αποτελεί και το κεντρικό ζητούμενο στο επίπεδο αυτό, και στη γραμματική γίνονται πολύ συγκεκριμένες και προσεκτικά επιλεγμένες επαναλήψεις. Ακόμα, στις σελίδες του Βιβλίου ασκήσεων περιλαμβάνεται χρήσιμο υποστηρικτικό γλωσσικό υλικό (λεξιλόγιο και εκφράσεις) για τα Module SCHREIBEN και SPRECHEN, ως μια μικρή βοήθεια για όποιον/α χρειάζεται μια υποστήριξη κατά την επεξεργασία των εκάστοτε θεμάτων.

Εν ολίγοις: ο συνδυασμός Βιβλίου του μαθητή και Βιβλίου των ασκήσεων καλύπτει την εργασία που πρέπει να γίνει σε οποιοδήποτε τμήμα C1, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας εξετάσεων, και μάλιστα εν ολοκλήρω. Έτσι καθίσταται περιττός ο παραδοσιακός συνδυασμός Βασικού βιβλίου και επιπλέον Προετοιμασίας εξετάσεων.

Οι λύσεις όλων των ασκήσεων, τόσο του Βιβλίου του μαθητή όσο και του Βιβλίου ασκήσεων, περιλαμβάνονται στην Έκδοση καθηγητή.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ημερομηνία Έκδοσης 2023
  • Εκδότης: PRAXIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 9786185612207
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 37,64€

Ετικέτες: ΕΦΗΒΟΙ-C1, TESTBUCH-C1, ΕΝΗΛΙΚΕΣ-C1