Κατηγορίες

Arena A1

Arena A1

Μικρό σε όγκο, υπερπλήρες και οικονομικά συμφέρον: το Arena A1 απευθύνεται σε νέους μαθητές των Γερμανικών (11 έως 14 ετών; οι οποίοι θέλουν να προετοιμαστούν για τη νέα εξέταση Goethe-Zertifikat A1 „Fit in Deutsch 1“.

Tο βιβλίο περιέχει δέκα (10) ολοκληρωμένα τεστ απολύτως προσαρμοσμένα στο υπόδειγμα του Goethe Institut. Οι ηχογραφήσεις των ακουστικών κειμένων της εξέτασης είναι δωρεάν διαθέσιμες για κατέβασμα σε μορφή MP3. Στο πρώτο τεστ γίνεται μια διεξοδική παρουσίαση και επεξήγηση της μορφής της εξέτασης καθώς και συμβουλές στρατηγικής προς την επίλυση κάθε άσκησης.

Το Arena A1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα μέ κάθε βασικό βιβλίο επιπέδου Α1 και ακολουθεί πιστά τις απαιτήσεις της εξέτασης σε κάθε σημείο. Τα κείμενα και τα λοιπά περιεχόμενα βασίζονται στη θεματολογία και το γλωσσικό επίπεδο που προβλέπεται από την περιγραφή της εξέτασης. Ο χρήστης έχει επιπλέον τη δυνατότητα, μέσα από σχεδόν τριάντα (30) σελίδες με επιπλέον ασκήσεις, να κάνει μια πολύ καλή εξάσκηση / επανάληψη της γραμματικής και του λεξιλογίου του επιπέδου Α1.

Εκτός από το περιεχόμενο του βιβλίου, η ευχάριστη έγχρωμη διαμόρφωση συντελεί στην συνολική ελκυστική εικόνα του Arena A1.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συγγραφέας Angelika Makou, Melina Bellou, Spiros Koukidis
Εκδότης Praxis
Σελίδες 160
  • Εκδότης: PRAXIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 9789608261808
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,21€

Ετικέτες: FIT-A1, TESTBUCH, ΕΦΗΒΟΙ