Deutsch in der Gastronomie und Hotellerie - Griechisch, Spanisch, Polnisch, Rumänisch (Γερμανικά για τη γαστρονομία και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις)
Το Deutsch in der Gastronomie und Hotellerie είναι ένας οδηγός ξενόγλωσσων διαλόγων για την εργασία σε πρακτικό μέγεθος τσέπης. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να προετοιμαστούν για συγκεκριμένες καταστάσεις στο χώρο της γαστρονομίας και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Χωρίζεται σε διαφορετικές καταστάσεις, όπως π.χ. τη συνέντευξη πρόσληψης, τη δουλειά στη ρεσεψιόν, στην κουζίνα κ.ά. Για καθεμία από αυτές δίνονται φράσεις και εκφραστικά μέσα καθώς και η μετάφρασή τους σε τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά – Ισπανικά – Πολωνικά – Ρουμανικά). Ειδικά κουτάκια με πληροφορίες προσφέρουν σημαντικές διαπολιτισμικές και σημαντικές για το χώρο εργασίας πληροφορίες. Ο οδηγός περιέχει επίσης μια σύντομη παρουσίαση της γραμματικής καθώς και ένα γερμανοελληνικό λεξικό τεχνικών όρων.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | |
Συγγραφέας | Albrecht, Urte; Forßmann, Juliane; Kostka von Liebinsfeld, Gerhard; Benkwitz, Annaliese |
ISBN | 978-3-19-007477-8 |
Εκδότης | Hueber |
Σελίδες | 256 |
Ημερομηνία Έκδοσης | 2015 |