Κατηγορίες

Προφίλ

Ποιοί είμαστε

 

Το Γερμανικό Βιβλιοπωλείο - Deutsche Buchhandlung ανοίγει τις πόρτες του και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του γερμανικού βιβλίου από το 1962. Από τότε έως και σήμερα, στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με σεβασμό και εκτίμηση.

 

Όντας μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με ειδίκευση στα γερμανικά βιβλία, δεσμευόμαστε για σωστή πληροφόρηση και κάλυψη κάθε σας ανάγκης. Στα πρόσωπα του Γερμανικού Βιβλιοπωλείου θα βρείτε αξιοπιστία και ζεστασιά. Ελάτε να βρούμε μαζί το καταλληλότερο βιβλίο για εσάς!

 

Εκπαιδευτικά βιβλία και λεξικά, λογοτεχνικά για ενηλίκους και παιδιά, φιλοσοφίας και ιστορίας, καθώς και βιβλία για την Ελλάδα, βρίσκουν στέγη στο χώρο μας. Παράλληλα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προσφέροντας τη δυνατότητα παραγγελίας ειδικών επιστημονικών συγγραμάτων, όπως επίσης εξαντλημένων βιβλίων, print on demand, ιδιωτικών εκδόσεων ή και μουσείων, με ένα πλήθος επιλογών από όλη τη γερμανόφωνη βιβλιογραφία (2,5 εκ. Τίτλοι).

 

Στο Γερμανικό Βιβλιοπωλείο θα βρείτε ακόμα εταιρείες όπως η Schleich, Ravensburger, Hubrig, Loqi, Cedon, Moses, Spiegelburg κ.ά. με ιδιαίτερα αντικείμενα, παιχνίδια και είδη δώρων.

 

Για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, στο Γερμανικό Βιβλιοπωλείο προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε το στοκ αλλά και τις γνώσεις μας.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν στο χώρο μας, Ομήρου και Σταδίου 10 μέσα στη στοά Λεμού, απέναντι από την Παλαιά Βουλή!

 

Αλεξάνδρα & Βίκυ Κωνσταντοπούλου – Deutsche Buchhandlung

 

 

 

 • 01.09.1962 Στη στοά Λεμού, Ομήρου 4 & Σταδίου 10, ο κος Αθανασόπουλος ιδρύει το Γερμανικό Βιβλιοπωλείο – Deutsche Buchhandlung.

   

 • 01.03.1978 Η Χριστίνα Κωνσταντοπούλου-Loeb αναλαμβάνει με δύο συνεταίρους το Γερμανικό Βιβλιοπωλείο.

   

 • 01.08.1986 Μεγαλώνοντας η ζήτηση, μεγαλώνουμε κι εμείς και το βιβλιοπωλείο μας διπλασιάζει το χώρο του.

   

 • 21.03.1988 Η Χριστίνα Κωνσταντοπούλου-Loeb και οι κόρες της, Αλεξάνδρα & Βίκυ, γίνονται αποκλειστικές ιδιοκτήτριες του Γερμανικού Βιβλιοπωλείου.

   

 • 01.09.1999 Η πρώτη μας διαδικτυακή παρουσία είναι γεγονός! www.dbo.gr

   

 • 01.10.1999 Λίγο πριν τη νέα χιλιετία μεταφερόμαστε σε νέο,μοντέρνο και ζεστό χώρο,στην ίδια στοά, χώρο στον οποίο βρισκόμαστε μέχρι και σήμερα.