Κατηγορίες

Progress 1 neu - Lehrbuch

Progress 1 neu - Lehrbuch

To Progress 1 neu – B2 απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη βαθμίδα Β1. Ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του Β2 σύμφωνα με τον κανονισμό του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις ξένες γλώσσες.
Με την ολοκλήρωση του Progress 1 neu B2 o μαθητής διαθέτει το επίπεδο και τις δεξιότητες για να ανταποκριθεί στις εξετάσεις του Goethe Institut (Goethe-Zertifikat B2), του ÖSD Β2 και του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας KΠΓ (Griechisches Staatszertifikat - Deutsch B1&Β2).
Η σειρά αποτελείται από Lehrbuch και Arbeitsbuch και συνοδεύεται από Audio MP3-CD, γλωσσάριο για το Lehrbuch και Arbeitsbuch, Lehrerhandbuch (βιβλίο καθηγητή) καθώς και Kontrolltests (βιβλίo τεστ).
To Progress 1 neu B2 - LEHRBUCH αποτελείται από 12 ενότητες. Κάθε ενότητα εξετάζει έναν θεματικό τομέα, όπως π.χ. οικογένεια, υγεία, περιβάλλον κ.ά. Η επιλογή και επεξεργασία των κειμένων και διαλόγων έγινε με στόχο ο μαθητής να εξοικειωθεί με ποικίλους τρόπους επικοινωνίας και είδη κειμένων, ώστε να αποκτήσει τις γνώσεις και την ικανότητα να εφαρμόζει κατάλληλα τις γνώσεις του. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συγγραφέας N. VLACHOS
ISBN 9789604621491
Εκδότης VLACHOS
Σελίδες 168
Ημερομηνία Έκδοσης 2019
Ηλικία από 16 ετών
  • 27,56€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,00€

Ετικέτες: ΕΦΗΒΟΙ-Β2, PROGRESS