Κατηγορίες

Das Leben A2: Kurs- und Übungsbuch

Das Leben A2: Kurs- und Übungsbuch

To Kurs- und Übungsbuch αποτελείται από 16 ενότητες και τέσσερα ενδιάμεσες ενότητες επανάληψης "Plateaus" μετά από κάθε τέταρτη ενότητα. Οι σύντομες ενότητες με το σαφές εκπαιδευτικό τους υλικό οδηγούν γρήγορα σε αίσθηση επιτυχημένης εκμάθησης τους συμμετέχοντες στο μάθημα.

Κάθε ενότητα ξεκινά με μια σελίδα σε ύφος περιοδικού. Η διάταξη βασίζεται στις καθημερινές συνήθειες αλληλεπίδρασης των εκπαιδευομένων με μοντέρνα έντυπα. Επαναλαμβανόμενα στοιχεία επιτρέπουν μια σαφή επισκόπηση. Τα κείμενα και οι εικόνες παρέχουν μια αυθεντική προσέγγιση στα θέματα των ενοτήτων, παροτρύνουν τους μαθητές να μάθουν μέσα από την ανακάλυψη καθώς και εισαγάγουν νέο λεξιλόγιο και δομές.

Αυτά τα θέματα σας περιμένουν στο Das Leben A2

Συμφοιτητές και επικοινωνία, ζωή εν κινήσει, κατοικία και συμβίωση, ζωή στο δίκτυο, έτσι δουλεύουμε σήμερα, τι διαβάζεις;, ζωή με κατοικίδια, ζωή σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, καθημερινή ζωή, καλοκαιρινά φεστιβάλ, φύση και περοβάλλον, επισκευάζω και κατασκευάζω, κατακτητές των βουνοκορφών, φίλοι για μια ζωή, η ζωή στην ύπαιθρο, ευτυχία και όνειρα ζωής

• Eνδιάμεσες ενότητες επανάληψης "Plateaus": Κάθε τέσσερις ενότητες ακολουθούνται από τρεις πολύ ειδικές διπλές σελίδες, τα "Plateaus". Τα "Plateaus" ασχολούνται με θέματα λογοτεχνίας, παιχνιδιών με λέξεις και με το περιεχόμενο του "Νικος Weg", της τηλεοπτικής σειράς της Deutsche Welle. Αυτή η ιστορία για την άφιξη του Nico στη Γερμανία και την καθημερινότητά του εκεί είναι εξαιρετικά διασκεδαστική. Μπορείτε πραγματικά να προσβλέπετε σε αυτό!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συγγραφέας Hermann Funk, Christina Kuhn, Laura Nielsen, Rita von Eggeling
Σελίδες 324
Ημερομηνία Έκδοσης 2021
Ηλικία από 16 ετών
  • Εκδότης: CORNELSEN
  • Κωδικός Προϊόντος: 9783061220907
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 33,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 31,98€

Ετικέτες: ΕΝΗΛΙΚΕΣ-A2, ΕΦΗΒΟΙ-A2