Κατηγορίες

MOMENTE A1.2 – Arbeitsbuch plus interaktive Version (Βιβλίο ασκήσεων με ενσωματωμένο κωδικό για ψηφιακή χρήση)

MOMENTE A1.2 – Arbeitsbuch plus interaktive Version (Βιβλίο ασκήσεων με ενσωματωμένο κωδικό για ψηφιακή χρήση)

Η διδακτική σειρά MOMENTE οδηγεί μέσα από δύο λεπτούς τόμους στο εκάστοτε επίπεδο. Ο τόμος A1.1 περιέχει τα πρώτα 12 κεφάλαια του επιπέδου A1. Κάθε κεφάλαιο του Βιβλίου του μαθητή περιλαμβάνει τέσσερις σελίδες. Η πρώτη σελίδα κάθε κεφαλαίου παρουσιάζει μέσα από μία ή περισσότερες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες τις ιστορίες που αποτελούν το θεματικό πλαίσιο του κεφαλαίου. Αυτές συνεχίζονται σε ένα μικρό φιλμ στο τέλος του κεφαλαίου, που μπορείτε προαιρετικά να επεξεργαστείτε. Η εκμάθηση του λεξιλογίου διευκολύνεται χάρη στο εικονογραφημένο λεξικό, που πλαισιώνει κάθε φορά την αντίστοιχη σελίδα. Μια μεγάλη ποικιλία από σύντομα επεξηγηματικά βιντεοκλίπ παρουσιάζει οπτικοακουστικά το λεξιλόγιο και τα απαραίτητα εκφραστικά μέσα κάθε κεφαλαίου, προσφέροντας στους μαθητές τη δυνατότητα να τα επαναλάβουν προφορικά. Η εκμάθηση των γραμματικών φαινομένων διευκολύνεται μέσα από βιντεοκλίπ και διαδραστικές ασκήσεις γραμματικής. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει ένα σύντομο τεστ αυτοαξιολόγησης· ανάλογα με το αποτέλεσμα, δίνεται η δυνατότητα εμπέδωσης ή εμπλουτισμού της ύλης μέσα από διαδραστικές ασκήσεις, με βάση τις ανάγκες του κάθε μαθητή.    

Ανά τρία κεφάλαια σχηματίζεται μία θεματική ενότητα, που ολοκληρώνεται με ένα «περιοδικό» ποικίλης ύλης. Αυτό προσφέρει μια διαφορετική ματιά στα θέματα των κεφαλαίων της ενότητας, καθώς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από τις γερμανόφωνες χώρες. Ακολουθεί μία συνοπτική παρουσίαση της γραμματικής και των απαραίτητων εκφραστικών μέσων της κάθε ενότητας με μία ματιά.

Ενεργοποιώντας τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, που βρίσκεται τυπωμένος στο βιβλίο, έχετε, τόσο εσείς όσο και οι μαθητές σας, πρόσβαση στην ψηφιακή μορφή του Βιβλίου του μαθητή. Η εφαρμογή Hueber interaktiv App προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό βιβλίο και offline, π.χ. από το Smartphone.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συγγραφέας Glas-Peters, Sabine;Pude, Angela;Reimann, Monika
Σελίδες 124
Ημερομηνία Έκδοσης 2020
  • Εκδότης: HUEBER
  • Κωδικός Προϊόντος: 9783192117916
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 18,60€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 17,55€

Ετικέτες: ΕΝΗΛΙΚΕΣ-A1, MOMENTE